Hypotheek

U wilt advies over uw hypotheek…

Het afsluiten van een hypotheek is waarschijnlijk de belangrijkste financiële beslissing van uw leven. De moeite waard dus om daar even tijd voor te nemen. Ik ga u helpen bij het zoeken naar de hypotheek die het best bij u past.

Eigenlijk bestaat een hypotheek uit 3 onderdelen:
1)
U leent een bedrag geld, dus u moet rente betalen aan de bank. Wilt u de rente korter of langer vastzetten, welke bank heeft voor u momenteel de meest gunstige aanbieding…?

2)
Het geleend geld moet u ook weer terugbetalen. U kunt vanaf 01-01-2013 bij een nieuw hypotheekdeel, dat alleen middels een Annuiteitenhypotheek of Lineairehypotheek aflossen. Had u voor 01-01-2013 al een bestaande hypotheek? Dan kunt u de oude hypotheekdelen meeverhuizen. Vraag ons naar de details!

3)
Het derde onderdeel van het advies heeft te maken met uw inkomen. Tijdens de looptijd van de hypotheek kan er iets met uw inkomen gebeuren, waardoor u de maandlast mogelijk niet meer kunt betalen. U raakt werkloos of arbeidsongeschikt. Heeft u enig idee wat er dan met uw inkomen gebeurt? Ik bekijk met u niet alleen of de hypotheek nú betaalbaar is, maar ook of voor u deze betaalbaar blíjft.

Over deze onderdelen geef ik u uitleg en advies, op basis van uw financiële situatie en natuurlijk aan de hand van de wensen die u heeft. Ik vind het belangrijk dat het advies passend is bij úw situatie.

Afspraak maken ?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s